Saturday, February 22, 2020

Hall A - Ground Floor Hall B - Ground Floor Hall C - 1st Floor Hall D - 1st Floor

8:30 am

Main Lobby
8:30 am → 30 min

Registration

9:00 am

Hall A - Ground Floor
9:00 am → 15 min

Opening

9:20 am

Hall A - Ground Floor
9:20 am → 30 min

HUJAK community keynote

  • Keynote
  • Introductory
  • English

9:50 am

Hall A - Ground Floor
9:50 am → 30 min

The Future of Java is Today (Tech Keynote)

  • Keynote
  • Introductory
  • English

10:25 am

10:50 am

Hall A - Ground Floor
10:50 am → 40 min

GraalVM by example

  • Keynote
  • Introductory
  • English

11:30 am

Main Lobby
11:30 am → 30 min

Coffee and Snacks Break

12:00 pm

Hall A - Ground Floor
12:00 pm → 30 min

Too young to quit, too old to change: Saving your Legacy Applications using Change Data Capture

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
12:00 pm → 30 min

Low budget low latency transaction systems

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
12:00 pm → 30 min

Concise Spring Boot applications with Kotlin

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Introductory
  • English

12:35 pm

Hall A - Ground Floor
12:35 pm → 30 min

Scalable IOT architecture for Positioning

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Advanced
  • Croatian
Hall B - Ground Floor
12:35 pm → 30 min

Četiri stupa Kubernetes aplikacije

  • Methodologies and Tools
  • Introductory
  • Croatian
Hall C - 1st Floor
12:35 pm → 30 min

Developing better SDKs with Kotlin

  • Trends, Future, and Community
  • Intermediate
  • English

1:10 pm

Hall A - Ground Floor
1:10 pm → 30 min

Quarkus - Supersonic Subatomic Java (Tech Keynote)

  • Keynote
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
1:10 pm → 30 min

Learning to Scale Yourself: The Journey from Coder to Leader

  • Methodologies and Tools
  • Advanced
  • English
Hall C - 1st Floor
1:10 pm → 30 min

Haj'mo razvijati mikroservise! A što sad?

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Intermediate
  • Croatian

1:40 pm

1st Floor Hall
1:40 pm → 60 min

Lunch

2:40 pm

Hall A - Ground Floor
2:40 pm → 30 min

Serverless With Oracle Functions, Events and API Gateway

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
2:40 pm → 30 min

Building an effective team from zero

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
2:40 pm → 30 min

Performance Tuning by using Java Stored procedures

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall D - 1st Floor
2:40 pm → 100 min

Hands-on cloud-native Java with MicroProfile, Kubernetes and Istio

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Introductory
  • English

3:15 pm

Hall A - Ground Floor
3:15 pm → 30 min

The State of Java Relational Persistence

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
3:15 pm → 30 min

Working in distributed agile teams

  • Methodologies and Tools
  • Introductory
  • English
Hall C - 1st Floor
3:15 pm → 30 min

On Java Performance - A Student's Perspective

  • Trends, Future, and Community
  • Introductory
  • English

3:50 pm

Hall A - Ground Floor
3:50 pm → 30 min

Managing development or developing management - survival instructions

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • Croatian
Hall B - Ground Floor
3:50 pm → 30 min

You Know, For Search: Deep Dive into ElasticSearch

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Advanced
  • English
Hall C - 1st Floor
3:50 pm → 30 min

Oracle Academy Cloud & Java Courses

  • Trends, Future, and Community
  • Intermediate
  • Croatian

4:20 pm

Main Lobby
4:20 pm → 15 min

Short Break

4:35 pm

Hall A - Ground Floor
4:35 pm → 30 min

Behaviour Driven Development with Cucumber

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
4:35 pm → 30 min

Tell me, what's a server that ain't integrated? - JBoss EAP integracije i XA konfiguracija

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Intermediate
  • Croatian
Hall C - 1st Floor
4:35 pm → 30 min

Design for developers

  • Other
  • Introductory
  • English

5:10 pm

Hall A - Ground Floor
5:10 pm → 30 min

The Earths Coolest Data Centers

  • Other
  • Introductory
  • English
Hall B - Ground Floor
5:10 pm → 30 min

MojA1 transformation

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Advanced
  • English
Hall C - 1st Floor
5:10 pm → 30 min

Linux terminal for developers

  • Other
  • Introductory
  • English

5:45 pm

Hall A - Ground Floor
5:45 pm → 15 min

Conference Closing and Gifts

Agenda Management powered by Sessionize.com