Call for Speakers

in 45 days

Rikon 2018

event starts

05 Oct 2018

event ends

07 Oct 2018

location

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci Rijeka, Croatia

website

rikonrijeka.com


Rikon je konvencija fantastike koja se u Rijeci održava od 1997. godine u prvoj polovici listopada. Rikon objedinjuje kulturne, zabavne i znanstvene sadržaje te potiče mlade na konstruktivno druženje. Konvencija sadržajem promiče literarnu, filmsku, glazbenu i likovnu umjetnost te na atraktivan i publici pristupačan način predstavlja znanost i znanstvena dostignuća. Prezentiraju ih stručnjaci, ali i amateri – entuzijasti.

Program konvencije se sastoji od predavanja iz raznih znanstvenih područja i popularne kulture, okruglih stolova, prezentacija knjiga i časopisa, literarnih i umjetničkih radionica, projekcija amaterskih filmova kao i igraonica strateških i društvenih igara. open, 21 days left
Call for Speakers
CfS opens at 12:00 AM

06 Aug 2018

CfS closes at 11:59 PM

10 Sep 2018

This event is in W. Europe Standard Time time zone.
Closing time in your time zone is .

Molimo vas da ispunite prijavnicu sa svim traženim podacima. Prilikom ispunjavanja koristite dijakritičke znakove (č,ć,š..), te Vas molimo da rečenice budu potpune i smislene.

Molimo Vas da naslovite Vaš program na hrvatskom jeziku, te da upišete opis od maksimalno 700 znakova (s razmacima) koji će stajati u programskoj knjižici.

Organizatori zadržavaju pravo kraćenja ili preformuliranja ovog opisa.

Svaka učionica opremljena je računalom i projektorom, te su dostupni i zvučnici. Sve ostalo možete zatražiti pri dnu prijavnice, u Notes to organizers.

Sve materijale potrebne za održavanje radionice morate nabaviti sami - te ako želite da vam Rikon refundira Vaše troškove, možete uzeti račune na R1 Udruge 3. zmaj, u vrijednosti do maksimalno 150 kn.

Nedjelja je uz besplatan dječji program ove godine i dan sa standarnim konvencijskim programom te stoga možete svoju stavku prijaviti i za nedjelju.


event fee

free for speakers

Login with your prefered account

If you haven't logged in before, you'll be able to register with just one click.


* Using social networks to login is much faster and simpler, but you may prefer a classic username/password account.