Session

Kroz pustinju i prašumu do .NET Core Enterprise aplikacije

Izgradnja .NET Core aplikacije je jednostavna. File, New project i BOOM, na putu ste. Ipak, većina članaka i uputa o tome kako ih izraditi pokazuje kôd koji mnogo više sliči "školskim primjerima" nego dobro dizajniranom Enterprise softveru. Ne bi li trebali potrošiti neko vrijeme razmišljajući o tome kako postaviti dobru i održivu arhitekturu za aplikacije i API-je? Ako je vaš odgovor DA, zašto se ne pridružite ovom predavanju?
Preskočiti ćemo pojednostavljene primjere i prikazati obrasce i postupke koji ulaze u izgradnju održivog, proširivog API-ja koji je vrlo funkcionalan i jednostavan za konzumiranje.
Predavanje će obuhvatiti arhitekturu, tehnologije, alate i frameworke, razmotriti strategije za organiziranje projekata, mapa i datoteka, probleme u radu sa Kafkom, Kerberosom, REST sigurnosti, Entity frameworkom, Redis, ... i sve to na Linux dockerima sa podrškom za višejezičnost. Zaronit ćemo duboko u donesene odluke i da, molim vas iznesite vlastita mišljenja i pitanja jer bi to moglo pokrenuti razgovor! Do trenutka kad završimo, bit ćete nadahnuti i spremni ostaviti "školske primjere" i otići s puno savjeta koje ćete koristiti u vlastitim Enterprise aplikacijama.

Luka Gospodnetić

PKE Sistemi d.o.o.

Zagreb, Croatia

View Speaker Profile

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top