土曜日, 2019/07/13

Main Track Open Area
10:15
Main Track
10:15 — 45 min

🎫 Registration (10:15 - 11:30)

11:00
Main Track
11:00 — 60 min

Keynote

  • English
12:00
Main Track
12:00 — 45 min

🥪ng serve Lunch

12:45
13:15
13:15 — 30 min

Angular Elements under the hood

  • 日本語
  • Intermediate
13:45
13:45 — 30 min

Angular generic forms

  • English
  • Advanced
14:15
14:15 — 20 min

🍵Break

14:35
14:35 — 30 min

Angular build, polyfills and application size

  • English
  • Introductory and overview
15:05
15:05 — 30 min

CapacitorをつかってAngularアプリの可能性を広げよう

  • 日本語
  • Introductory and overview
15:35
Main Track
15:35 — 30 min

🍩Sweets Break

16:05
16:05 — 10 min

Black Holes and Angular Interceptors

  • English
  • Intermediate
16:15
16:25
16:25 — 10 min

First step to Mobile x Angular @ the begining of 2019

  • 日本語
  • Introductory and overview
16:35
16:35 — 10 min

AzureDevOps × BrowserStack × Angular

  • 日本語
  • Introductory and overview
16:45
Main Track
16:45 — 20 min

🍵Break

17:05
17:35
17:35 — 30 min

Building a Fast & SEO Friendly SPA with Angular

  • English
  • Intermediate
18:05
Main Track
18:05 — 10 min

🌇Closing

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter