Saturday, 23 February 2019

Hall A - Ground Floor Hall B - Ground Floor Hall C - 1st Floor

08:30

Main Lobby
08:30 → 30 min

Registration

09:00

Hall A & Hall B - Ground Floor
09:00 → 20 min

Java in Croatia and HUJAK

  • Keynote
  • Introductory
  • English

09:20

Hall A & Hall B - Ground Floor
09:20 → 45 min

Future of the Humankind and the Universe

  • Keynote
  • Introductory
  • Croatian

10:05

Hall A & Hall B - Ground Floor
10:05 → 30 min

Sponsors and Friends

  • Keynote
  • Introductory
  • English

10:35

Main Lobby
10:35 → 20 min

Coffee and Snacks Break

10:55

Hall A & Hall B - Ground Floor
10:55 → 30 min

Java SE, Today and Tomorrow

  • Keynote
  • Introductory
  • English

11:30

12:00

Main Lobby
12:00 → 20 min

Short Break

12:20

Hall A - Ground Floor
12:20 → 30 min

JDK 11 & JDK 12

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
12:20 → 30 min

How can you improve the quality of your application?

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
12:20 → 30 min

How to help customers report bugs accurately

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Intermediate
  • English

12:55

Hall A - Ground Floor
12:55 → 30 min

Master the Concepts Behind the Java 10 Challenges and Eliminate Stressful Bugs

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
12:55 → 30 min

Kotlin - Java Interop

  • Trends, Future, and Community
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
12:55 → 30 min

RAML based REST API documentation

  • Methodologies and Tools
  • Introductory
  • Croatian

13:30

Hall A - Ground Floor
13:30 → 30 min

Are you ready for cloud-native Java?

  • Trends, Future, and Community
  • Introductory
  • English
Hall B - Ground Floor
13:30 → 30 min

"1-click" OpenShift provisioning

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
13:30 → 30 min

Case Study: Marketplace App with Java and Hyperledger Fabric

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Introductory
  • English

14:05

1st Floor Hall
14:05 → 55 min

Lunch

15:00

Hall A - Ground Floor
15:00 → 30 min

Automation of web apps testing

  • Methodologies and Tools
  • Introductory
  • Croatian
Hall B - Ground Floor
15:00 → 30 min

Istio Service Mesh - The magic between your microservices

  • Trends, Future, and Community
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
15:00 → 30 min

Oracle Academy in CEE in a glance

  • Trends, Future, and Community
  • Introductory
  • English

15:35

Hall A - Ground Floor
15:35 → 30 min

Just say it v2

  • Trends, Future, and Community
  • Introductory
  • English
Hall B - Ground Floor
15:35 → 30 min

End to End Continuous Delivery of Microservices for Kubernetes

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Intermediate
  • English

16:10

Hall A - Ground Floor
16:10 → 30 min

Spring HATEOAS hypermedia-driven web services, and clients that understand them

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Introductory
  • English
Hall B - Ground Floor
16:10 → 30 min

Building IoT Middleware with Microservices

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
16:10 → 30 min

Predicting future using Java and neural networks

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Intermediate
  • English

16:40

Main Lobby
16:40 → 15 min

Coffee Break

16:55

Hall A - Ground Floor
16:55 → 30 min

A lean and flexible approach to rapid mobile development

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Intermediate
  • Croatian
Hall B - Ground Floor
16:55 → 30 min

When remote work really works - the secrets behind successful distributed teams

  • Methodologies and Tools
  • Introductory
  • English
Hall C - 1st Floor
16:55 → 30 min

Developing Enterprise Services with Apache Camel

  • Core Java, Frameworks, and Servers
  • Introductory
  • English

17:30

Hall A - Ground Floor
17:30 → 30 min

Monorepo s(i)tories

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English
Hall B - Ground Floor
17:30 → 30 min

Learn by teaching

  • Innovative and Creative Projects, Experiences and Solutions
  • Intermediate
  • English
Hall C - 1st Floor
17:30 → 30 min

Java Mission Control now in OpenJDK - best practice

  • Methodologies and Tools
  • Intermediate
  • English

18:05

Hall A - Ground Floor
18:05 → 15 min

Conference Closing and Gifts

Agenda Management powered by Sessionize.com