Saturday, 12/12/2020

Certification Exam Prep

08:00

Certification
08:00 — 30 min

Teams link https://tinyurl.com/certsatsession

08:30

Certification
08:30 — 30 min

Welcome to Certification Saturday

09:00

10:00

Certification
10:00 — 60 min

Role-based certifications, from zero to hero!

  • Power Platform

11:00

Certification
11:00 — 60 min

It became a habit

  • Other
Exam Prep
11:00 — 60 min

PL-900; Learning (Power Platform) Fundamentals

  • Power Platform

12:00

Certification
12:00 — 60 min

Lunch

13:00

Certification
13:00 — 60 min

Using Mind Maps to improve your prepartion technique

  • Dynamics 365
Exam Prep
13:00 — 60 min

PL-400: RTFM - A revolutionary approach to exam prep

  • Power Platform

14:00

Exam Prep
14:00 — 60 min

MB230: Certification Prep

  • Dynamics 365

15:00

Exam Prep
15:00 — 60 min

MB-800: Get "Street Cred" for Business Central

  • Dynamics 365

16:00

Exam Prep
16:00 — 60 min

PL-200: So you wanna pass PL-200?

  • Power Platform

17:00

Certification
17:00 — 30 min

Wrap up

Agenda Management powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter