Tuesday, September 24, 2024

Keynote room The Muhammad The Richard The Chris

8:00 am

Keynote room
8:00 am → 60 min

Registration & Morning Reception-Reception Hall

9:15 am

10:15 am

Keynote room
10:15 am → 30 min

Break

10:45 am

The Muhammad
10:45 am → 60 min

Secure your Windows 365 environment

11:45 am

Keynote room
11:45 am → 20 min

Sponsor sessions

The Richard
11:45 am → 20 min

Sponsor sessions

The Chris
11:45 am → 20 min

Sponsor sessions

12:05 pm

Keynote room
12:05 pm → 85 min

Lunch

1:30 pm

Keynote room
1:30 pm → 60 min

Sponsor session

The Muhammad
1:30 pm → 60 min

Sponsor sessions

The Richard
1:30 pm → 60 min

Sponsor sessions

The Chris
1:30 pm → 60 min

Sponsor sessions

2:30 pm

3:30 pm

Keynote room
3:30 pm → 45 min

Break

4:15 pm

Keynote room
4:15 pm → 45 min

Panel discussion (AVD/Technology)

5:00 pm

Keynote room
5:00 pm → 15 min

Wrap-up

5:15 pm

Keynote room
5:15 pm → 105 min

Evening Reception

Wednesday, September 25, 2024

Keynote room The Muhammad The Richard The Chris

7:00 am

Keynote room
7:00 am → 60 min

Run with AVD Tech Fest

8:00 am

Keynote room
8:00 am → 60 min

Registration & Morning Reception-Reception Hall

9:00 am

Keynote room
9:00 am → 15 min

Welcome Keynote - Day 2

9:15 am

Keynote room
9:15 am → 60 min

ControlUp Keynote

10:15 am

Keynote room
10:15 am → 30 min

Break

10:45 am

Keynote room
10:45 am → 45 min

Panel discussion - DEX, Security, workplace trends

11:30 am

Keynote room
11:30 am → 20 min

Sponsor Session

The Muhammad
11:30 am → 20 min

Sponsor Sesssion

The Richard
11:30 am → 20 min

Sponsor Sesssion

The Chris
11:30 am → 20 min

Sponsor Sesssion

11:50 am

Keynote room
11:50 am → 85 min

Lunch

1:15 pm

2:15 pm

Keynote room
2:15 pm → 30 min

Break

2:45 pm

Keynote room
2:45 pm → 60 min

Sponsor Session

The Muhammad
2:45 pm → 60 min

Sponsor Sesssion

The Richard
2:45 pm → 60 min

Sponsor Sesssion

The Chris
2:45 pm → 60 min

Sponsor Sesssion

3:45 pm

Keynote room
3:45 pm → 30 min

Break

4:15 pm

The Muhammad
4:15 pm → 60 min

TBA

5:15 pm

Keynote room
5:15 pm → 30 min

Wrap-up, raffles and farewell!

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com