Saturday, 4/27/2019

Room 1 Room 2
8:30am
9:00am
Room 1
9:00 AM — 30 min

Kickoff

9:30am
10:40am
Room 1
10:40 AM — 10 min

Morning Break - Sponsored by Intelligink

10:50am
12:00pm
Room 1
12:00 PM — 60 min

Lunch

1:00pm
1:00 PM — 70 min

Lab/Open Discussion

2:10pm
Room 1
2:10 PM — 10 min

Afternoon Break - Sponsored by Intelligink

2:20pm
2:20 PM — 70 min

Lab/Open Discussion

3:30pm
Room 1
3:30 PM — 30 min

Wrap Up/Prizes

Call for Speakers powered by Sessionize.com icon-company icon-blog icon-linkedin icon-other icon-twitter