Friday, October 28, 2022

Pacioli Le Corbu/Montessori The Blackbox

8:30 am

Partner area
8:30 am → 60 min

Registration

9:30 am

Pacioli
9:30 am → 15 min

Welcome

Le Corbu/Montessori
9:30 am → 15 min

Welcome

The Blackbox
9:30 am → 15 min

Welcome

9:45 am

10:45 am

Partner area
10:45 am → 15 min

Break

11:00 am

12:00 pm

Partner area
12:00 pm → 60 min

Lunch

1:00 pm

Pacioli
1:00 pm → 60 min

Microservices – The last mile

The Blackbox
1:00 pm → 60 min

Frontend ❤️ OpenAPI

2:00 pm

Partner area
2:00 pm → 15 min

Break

2:15 pm

Le Corbu/Montessori
2:15 pm → 60 min

Shift your security left: DevSecOps

3:15 pm

Partner area
3:15 pm → 30 min

Break

3:45 pm

Le Corbu/Montessori
3:45 pm → 60 min

How to attack a .NET software supply chain

Session and Speaker Management powered by Sessionize.com