Call for Speakers

Call for Speakers is closed. Submissions are no longer possible. Sorry.
finished 52 days ago

MVP-Dagen 2022

event date

19 Oct 2022

location

Dronning Eufemias gate 71, 0194 Oslo Oslo, Norway

website

mvpdagen.no


finished 162 days ago
Call for Speakers
Call opens at 12:00 AM

01 Jun 2022

Call closes at 11:59 PM

30 Jun 2022

This event is in W. Europe Daylight Time (UTC+02:00) timezone.
Closing time in your timezone () is .

Nå er det åpnet for årets største norske MVP-event: MVP-Dagen 2022!

Vi inviterer alle MVPer til å sende inn sesjoner. Det legges ikke opp til et tema i år, så her er det bare å melde inn akkurat det du brenner for og har lyst til å snakke om.

Vi har to saler, og vil forsøke å fylle opp med parallelle sesjoner hele dagen. Vi setter oss et mål om å ha fire hovedkategorier:  Azure, Business Applications,  Data & AI og Hybrid Workplace. Alle sesjonene skal være like lange, ca 30 minutter.

Det er ikke nødvendig å ha en sesjon klar når du sender inn, men da ønsker vi at du benytter fritekstfeltet "Hvilket tema ønsker du å prate om?" i skjema. Det gjør det mulig for oss å akseptere deg som speaker selv om du ikke er klar med en sesjon.

Nytt av året er vår "Café-turne". Vi skal opptre i 5 byer: Bergen (garantert), Kristiansand (garantert), Stavanger (garantert), Trondheim, Tromsø. Husk å velge hvilke byer det er aktuelt for deg å holde foredrag i! Merk at dato for disse er ikke satt enda.

Vi jobber med sponsorer til andre byer. Selv om vi ikke dekker reisekostnader og opphold for selve MVP-Dagen, er vi innstilt på å dekke reiser til byer der vi ikke har lokale MVP-alternativer. Det er selvfølgelig rom for at bedrifter dekker reisekostnader og opphold til flere lokasjoner, og dermed løftes til et passende sponsor nivå (sølv eller gull basert på totalsummen).