Call for Speakers

in 28 days

NT Konferenca 2020 / Remote

event starts

24 Nov 2020

event ends

25 Nov 2020

location

Online

website

www.ntk.si


Dragi kolegi in kolegice predavatelji, 

Glede na to, da se november, z njim pa tudi NT konferenca, nezadržno približuje, želimo z vami deliti nekaj informacij o dogodku in vas seveda lepo povabiti k sodelovanju. 

Situacija glede organizacije dogodkov žal tudi jeseni ne bo omogočala, da bi lahko NT konferenco izvedli v takšnem obsegu in na način, kot smo vajeni, zato smo se odločili, da jo tudi tokrat izpeljemo virtualno, in sicer 24. in 25. novembra 2020

Tokratni NT Remote bo potekal malce drugače kot spomladi, saj ga bomo izvedli na pametni virtualni platformi, ki bo omogočala bistveno več interakcije in povezovanja med udeleženci in predavatelji, kar se nam zdi bistvenega pomena. Zavedamo se hiperprodukcije virtualnih vsebin ter dejstva, da med drugim tudi Microsoft vse večje konference ponuja brezplačno. Prav iz tega razloga se želimo prek različnih možnosti, ki nam jih pri izvedbi vsebine ponuja platforma, še toliko bolj potruditi za slovensko IT okolje in skupnost! 

KONCEPT KONFERENCE bo tokrat sestavljen iz dveh delov

- 17. – 23. 11. / Road to NT Remote 

Udeleženci se bodo lahko vključili v platformo že teden dni pred dogodkom. Ponudili jim bomo predavanja, podcaste in tečaje, hkrati pa se bodo lahko med seboj tudi že interaktivno povezovali. 

- 24. in 25. 11 / NT Remote 

Oba dneva bosta vzporedno potekala dva live stream-a z moderatorji, več vzporednih live in on-demand tehnoloških predavanj ter open-hack izzivi. 

SODELOVANJE NA NT REMOTE 

Naša želja je, da bi poleg predavanj izvedli tudi nekaj delavnic, predvsem pa, da bi udeležencem ponudili možnost reševanja dilem v obliki Q&As s predavatelji. K sodelovanju na NT Remote vas torej tokrat vabimo v dveh različnih oblikah, pri čemer si seveda želimo, da bi sodelovali pri obeh: 

1. Predavanje ali delavnica 

2. 1:1 posveti z zainteresiranimi udeleženci / trajanje slota: 15 minut / število slotov: 8 / skupni čas: 2h / za posvete lahko udeležencem ponudite/izberete poljubne termine kadarkoli v času dogodka ali v tednu pred NT Remote

Verjamemo, da v takšnem načinu podajanja vsebine tudi vi vidite velik potencial ter se nam boste z veseljem pridružili!

Hvala in bodite lepo! 

open, 25 days left
Call for Speakers
CfS opens at 12:00 AM

20 Sep 2020

CfS closes at 11:59 PM

20 Nov 2020

This event is in UTC+01:00 - Belgrade, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Prague time zone.
Closing time in your time zone is .

Login with your preferred account


If you haven't logged in before, you'll be able to register.

Using social networks to login is faster and simpler, but if you prefer username/password account - use Classic Login.