Call for Speakers

Call for Speakers is closed. Submissions are no longer possible. Sorry.
finished 236 days ago

Rikon 2019

event starts

04 Oct 2019

event ends

06 Oct 2019

location

Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci Rijeka, Primorsko-Goranska, Croatia

website

rikonrijeka.com


Rikon je konvencija fantastike koja se u Rijeci održava od 1997. godine u prvoj polovici listopada. Rikon objedinjuje kulturne, zabavne i znanstvene sadržaje te potiče mlade na konstruktivno druženje. Konvencija sadržajem promiče literarnu, filmsku, glazbenu i likovnu umjetnost te na atraktivan i publici pristupačan način predstavlja znanost i znanstvena dostignuća. Prezentiraju ih stručnjaci, ali i amateri – entuzijasti.

Program konvencije se sastoji od predavanja iz raznih znanstvenih područja i popularne kulture, okruglih stolova, prezentacija knjiga i časopisa, literarnih i umjetničkih radionica, projekcija amaterskih filmova kao i igraonica strateških i društvenih igara. finished 254 days ago
Call for Speakers
CfS opens at 10:00 AM

05 Aug 2019

CfS closes at 11:59 PM

15 Sep 2019

This event is in UTC+01:00 - Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna time zone.
Closing time in your time zone is .

Molimo vas da ispunite prijavnicu sa svim traženim podacima. Prilikom ispunjavanja koristite dijakritičke znakove (č,ć,š..), te Vas molimo da rečenice budu potpune i smislene.

Molimo Vas da naslovite Vaš program na hrvatskom jeziku, te da upišete opis od maksimalno 700 znakova (s razmacima) koji će stajati u programskoj knjižici.

Organizatori zadržavaju pravo kraćenja ili preformuliranja ovog opisa.

Svaka učionica opremljena je računalom i projektorom, te su dostupni i zvučnici. Sve ostalo možete zatražiti pri dnu prijavnice, u Notes to organizers.

Sve materijale potrebne za održavanje radionice morate nabaviti sami. Ako želite da Vam Rikon refundira troškove, možete uzeti račune na R1 Udruge 3. zmaj, u vrijednosti do maksimalno 150 kn.

Nedjelja je uz besplatan dječji program ove godine i dan sa standarnim konvencijskim programom te stoga možete svoju stavku prijaviti i za nedjelju.


event fee

free for speakers