Call for Speakers

Call for Speakers is closed. Submissions are no longer possible. Sorry.
finished 335 days ago

Rikon 2021

event starts

17 Sep 2021

event ends

19 Sep 2021

location

Art-kvart “Benčić”, Dječja kuća Rijeka, Primorsko-Goranska, Croatia


Rikon je konvencija fantastike koja se u Rijeci održava od 1997. godine. Rikon objedinjuje kulturne, zabavne i znanstvene sadržaje te potiče mlade na konstruktivno druženje.

Program konvencije se sastoji od predavanja iz raznih znanstvenih područja i popularne kulture, okruglih stolova, prezentacija knjiga i časopisa, literarnih i umjetničkih radionica, kao i igraonica strateških i društvenih igara. Poseban fokus 2021. je na dječjem programu kroz brojne kreativne i edukativne radionice i igre, a poželjan je i program usmjeren i na roditelje.

finished 352 days ago
Call for Speakers
CfS opens at 12:00 AM

18 Jul 2021

CfS closes at 11:59 PM

01 Sep 2021

This event is in Central European Daylight Time (UTC+02:00) timezone.
Closing time in your timezone () is .

UPUTE

Molimo vas da ispunite prijavnicu sa svim traženim podacima. Prilikom ispunjavanja koristite dijakritičke znakove (č,ć,š..), te Vas molimo da rečenice budu potpune i smislene.

Molimo Vas da naslovite Vaš program na hrvatskom jeziku te da upišete opis od maksimalno 700 znakova (s razmacima) koji će stajati na webu i u programskoj knjižici. Organizatori zadržavaju pravo kraćenja ili preformuliranja ovog opisa.

Obavezno priložite osobnu fotografiju koja će biti prikazana uz opis vaše stavke programa te Vaš kratki osobni CV u za to predviđeno polje.

U polju Notes to organizers Vas molimo da upišete potrebnu opremu za održavanje vaše stavke.

Sve materijale potrebne za održavanje radionice morate nabaviti sami. Ako želite da Vam Rikon refundira troškove, možete uzeti R1 računa na Udrugu 3. zmaj, u vrijednosti do maksimalno 150 kn.


event fee

free for speakers