Session

Sigurnost aplikacija unutar Microsoft Azurea

Jeste li se ikada zapitali što se dogada s vašim aplikacijama kada ih postavite na Azure? Jesu li sigurne, zašticene, te jesu li i dalje samo vaše?
Predavanje cemo bazirati na Azure App Service platformi i podijeliti ga na dva dijela: sigurnost infrastrukture i sigurnost aplikacije.
U prvome djelu cemo se dotaknuti sigurnosti vaše aplikacije u odnosu na ostale resurse unutar Azurea i komunikacije sa istima, komunikacije sa eksternnim resursima (putem PowerShell-a, REST API-a, ...) i zaštite infrastrukture od klasicnih prijetnji (malwares, DDoS, MITM, ...).
U drugome dijelu cemo diskutirati o sigurnosti same aplikacije koju razvijamo i pobrinuti se da naše aplikacije budu otporne na prijetnje kao što su SQL Injection, Session hijacking, itd...
Kroz demo cemo pokazati koliko mali propusti developera mogu biti skupi. Dodite na ovo predavanje i saznajte kako sigurno razvijati aplikacije. Vidimo se!

Dalibor Raičković

Owner at 100 POSTO - Inovativna IT rješenja

Osijek, Croatia

View Speaker Profile

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top