Session

Efikasna organizacija i vođenje produkta uz Azure DevOps

Azure DevOps i Azure DevOps Server postavio je visoke kriterije u transformaciji postojećeg razvojnog procesa i implementaciji agilnih metodologija razvoja programskih proizvoda u organizacije. Alat pomaže organizacijama da kreiraju snažne, samo-održive DevOps timove koji će na efikasan način surađivati, te isporučivati kvalitetnija rješenja u zadanim rokovima.

Tema ovog predavanja je odgovoriti na pitanje koliko je alat fleksibilan za Vašu organizaciju, te kako se on prilagođava malim i velikim razvojnim timovima bilo da oni rade na produktu ili projektu. Stavit ćemo se u različite situacije unutar razvojnog tima, a počet ćemo od same ideje nekog feature-a, pa sve do organiziranja rada u iteracijama, planiranje kapaciteta tima i praćenje toka iteracija, testiranja, i na kraju do krajnje isporuke korisnicima.

Efikasna komunikacija razvojnog tima, automatizacija procesa, podizanje kvalitete testiranja, mjerljivost efikasnosti i analitika. Na ovom predavanju bavit ćemo se upravo ovim temama i kroz primjere iz stvarnog svijeta pokazat ćemo snagu Azure DevOps alata.

Marko Šarić

Lead Software Engineer at GlobalLogic

Zagreb, Croatia

View Speaker Profile

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top