Call for Speakers

in 75 days

Teamsdagen Studio Online Hösten 2021

event date

20 Oct 2021

location

Online

website

teamsdagen.se/


Hösten 2020 arrangerade vi Teamsdagen Studio Online för första gången, som en digital uppföljare till Teamsdagen. Sedan dess har vi kört ytterligare en omgång och totalt har vi haft över 5000 unika tittare på våra sändningar från tre studios. Och nu är det dags igen, den 20:e oktober 2021 kör vi igen och det skulle vara jättekul om du skulle vara med som föreläsare då. 

open, 17 days left
Call for Speakers
CfS opens at 12:00 AM

17 Jun 2021

CfS closes at 11:59 PM

22 Aug 2021

This event is in W. Europe Daylight Time (UTC+02:00) timezone.
Closing time in your timezone is .

Den 20:e oktober 2021 arrangerar vi Teamsdagen Studio Online och söker dig som vill hålla en föreläsning. Föreläsningen kan handla om nästan vad som helst, så länge det finns en tydlig Teams-koppling och du behöver inte vara en van eller "etablerad" föreläsare. Det enda kravet är att du vill berätta om något kul/intressant/coolt/spännande/nytt/lyckat/misslyckat/ som du har erfarenhet av från Teams-världen. 

En föreläsning är ca. 30-35 minuter lång med ca. 15 minuter diskussion/eftersnack efteråt där föreläsaren och en expert för ett samtal om ämnet.


Det kommer finnas tre olika spår:

  • Beslutsfattare
  • IT-proffs
  • Slutanvändare


Nivå på föreläsningen

Vi vill ha en blandning av olika tekniska nivåer på föreläsningarna. Är det en allmän introduktion, en djupdykning, eller något mittemellan?


Inspelning

Inspelning sker 12-13 oktober i en studio i Stockholm och till skillnad från tidigare kommer vi inte att ha några föreläsningar remote denna gång. Vi önskar att alla föreläsare är inloggade i en chatt när föreläsningen sänds (20 oktober) för att kunna svara på frågor (detta kan göras remote). 


Då alla föreläsningar på Teamsdagen kommer att spelas in, sändas den 20:e oktober och finnas tillgängliga via Teamsdagen.se samt via Teamsdagens Youtube-kanal ger du ditt samtyckt till detta när du skickar in förslag. 


Utgifter

Reseersättning kan utgå för de som behöver resa till Stockholm.


Titta gärna på tidigare sessioner från Teamsdagen:  https://www.teamsdagen.se/studio-tso21/.


---- 

Vi kommer att återkoppla med ett svar senast i början av september.

Mårten, Theodora, Amanda, Linus


travel

expenses covered

accommodation

expenses covered

Login with your preferred account


If you haven't logged in before, you'll be able to register.

Using social networks to login is faster and simpler, but if you prefer username/password account - use Classic Login.