Call for Speakers

Call for Speakers is closed. Submissions are no longer possible. Sorry.
in 30 hours

Teamsdagen Hybrid Hösten 2023

event date

4 Oct 2023

location

Münchenbryggeriet + Online Stockholm, Sweden

website

teamsdagen.se/


Nordens största Microsoft Teams-konferens är tillbaka 🙌🏻!

En hybrid-konferens som kombinerar det bästa från två världar, dels på plats på Münchenbryggeriet i Stockholm och dels online för de som inte kan eller vill resa! Gör er redo för ett storslaget hybridevent.

finished 134 days ago
Call for Speakers
Call opens at 10:00 AM

31 Mar 2023

Call closes at 11:59 PM

21 May 2023

This event is in W. Europe Daylight Time (UTC+02:00) timezone.
Closing time in your timezone () is .

Den 4:e oktober arrangerar vi nästa Teamsdagen och söker dig som vill hålla en föreläsning! Föreläsningen kan handla om nästan vad som helst, så länge det finns en Microsoft Teams-koppling och ett engagemang att dela med dig! Du behöver inte vara en van eller "etablerad" föreläsare. Det enda kravet är att du vill berätta om något kul/intressant/coolt/spännande/nytt/lyckat/misslyckat/osv som du har erfarenhet av från Microsoft Teams-världen 💜. Vi uppmuntrar olika format på sessionen, så har du en idé testa!

En föreläsning är ca. 25-30 minuter lång med ca. 15 minuter diskussion/eftersnack efteråt där föreläsaren och en expert för ett samtal om ämnet.


Det kommer finnas tre olika spår:

Beslutsfattare

IT-proffs

Slutanvändare


Nivå på föreläsningen

Vi vill ha en blandning av olika tekniska nivåer på föreläsningarna. Är det en allmän introduktion, en djupdykning, eller något mittemellan?


Föreläsningsdagen

Föreläsningen sker 4:e oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm. Föreläsningen kommer också att sändas live samt spelas in och finnas tillgängligt efteråt via Teamsdagen.se samt via Teamsdagens Youtube-kanal. Du ger ditt samtyckte till detta när du skickar in ditt förslag.


Utgifter

Vi ersätter inte resekostnader men däremot två hotellnätter för de föreläsare som inte bor i Stockholm, hotellnätterna bokas via oss. Kvällen innan Teamsdagen, alltså den 3:e oktober bjuder vi alla föreläsare på en middag och kvällen den 4:e oktober är det mingel som avslutning på Teamsdagen. Med de två hotellnätterna hoppas vi att så många som möjligt av våra föreläsare har lust och möjlighet att vara med båda kvällarna. (Så ni inte behöver stressa hem 😎).

Titta gärna på tidigare sessioner från Teamsdagen: https://www.teamsdagen.se/agenda2022/


----

Vi kommer att återkoppla med ett svar senast i mitten av juni, lycka till! 💫

Amanda, Theodora, Mårten & Linus


accommodation

expenses covered

event fee

free for speakers