Call for Papers

Presentation template is now available!

Call for Papers is closed. Submissions are no longer possible. Sorry.
in 4 days

vEUC TechCon 2024

event date

26 Jun 2024

location

Evenementenlocatie Mereveld Utrecht, The Netherlands

website

veuctechcon.nl/


De VMware End-User Computing Tech Conference is ontstaan in 2017 om de EUC producten van VMware meer onder de aandacht te brengen bij de community. Het doel is om een jaarlijks evenement te organiseren waarbij het delen van kennis en het uitwisselen van idee├źn centraal staat. Het concept van vEUC TechCon is bedacht door de toenmalige leden van het internationale VMware EUC Champions programma met ondersteuning van het Nederlandse VMware EUC Team.

Na meerdere zeer succesvolle edities van de Nederlandse vEUC TechCon, kan het niet zo zijn dat we 2024 zouden overslaan. In juni keert de vEUC TechCon terug, en hopen we er samen met de Nederlandse End-User Computing community weer een zeer geslaagde editie van te maken!

finished 26 days ago
Call for Papers
Call opens at 12:00 AM

26 Mar 2024

Call closes at 11:59 PM

26 May 2024

Call closes in W. Europe Daylight Time (UTC+02:00) timezone.
Closing time in your timezone () is .

Passie voor EUC, dat is waar de vEUC TechCon om draait.

Of je nu een ervaren of beginnende spreker bent, of zelfs overweegt om voor het eerst op het podium te stappen, voor iedereen met dezelfde passie is er een plaats op onze agenda.

Voor die laatste doelgroep willen we tijdens deze editie juist plaats maken op de agenda, door kortere slots te introduceren waarbij we vanuit de organisatie je ook zullen begeleiden om jouw eerste sessie tot een succes te maken. Wil je hier gebruik van maken? Selecteer dan als session format "lightning talk", mocht jouw sessie geaccepteerd worden dan zullen we contact met je opnemen om te kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Begeef jij je in de EUC space en heb je iets wat je gewoonweg moet delen met betrekking tot VMware End User Computing? Geef je dan nu op door middel van deze call for papers!