Session

Få skuta på rett kjøl!

Er det flere digitale initiativer og prosjekter i din organisasjon som er i ferd med å kollidere eller miste retning? Har dere opplevd fragmentering i bruken av verktøy og systemer? Da er det på tide å få skuta på rett kjøl!

I denne inspirerende sesjonen, kalt "Få skuta på rett kjøl", vil Merethe vise deg hvordan du kan samkjøre og koordinere alle de digitale initiativene i organisasjonen din ved hjelp av Microsoft 365, Microsoft Viva og Microsoft Copilot.

Gjennom praktiske eksempler og innsikt vil du lære hvordan disse kraftige verktøyene kan knuse siloer, etablere eierskap og få alle prosjekter og initiativer til å seile i samme retning. Merethe vil demonstrere hvordan du kan utnytte den teknologiske infrastrukturen og ansattes digitale kompetanse for å sikre en helhetlig og effektiv digital transformasjon.

Du vil også få innsikt i beste praksis for endringsledelse og hvordan du kan håndtere motstand i organisasjonen underveis. Denne sesjonen er ikke bare en presentasjon, men en interaktiv diskusjon der du oppfordres til å dele erfaringer, stille spørsmål og sammen finne løsninger for å få skuta på rett kjøl.

Bli med på denne spennende reisen mot en mer samkjørt og effektiv digital satsing! La oss sammen få skuta på rett kjøl og navigere organisasjonen mot suksess!

Merethe Stave

Viva Navigator | CCO & Senior Cloud Architect at CloudWay | Microsoft MVP Office Apps and Services

Oslo, Norway

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top