Ana Roje Ivančić

Information & Communications Technology

DevOps & Automation Azure DevOps Scrum Agile Coaching Modern Software Development Release management Testing Agile Methodologies Agile Transformation TFS VSTS CI / CD Scrum.org PSF PSD automation Automated Testing Azure DevOpsCulture DevOps Transformation Process Improvement Visual Studio Team Services Team Foundation Server

Split, Split-Dalmatia, Croatia

Azure DevOps Community Launch

Imate priliku upoznati Azure DevOps skup servisa u oblaku koji donosi sveobuhvatnu podršku organizaciji rada na softverskim razvojnim projektima bez obzira na to o kojoj vrsti aplikacije, operativnog sustava i pružatelja usluga u oblaku se radi.

Događaj će virtualno otvoriti Divya Vaishnavi, Senior Program Manager za Azure DevOps, nakon čega će riječ preuzeti Ana Roje Ivančić, Microsoft MVP za razvojne tehnologije i licencirani Scrum.org profesionalni Scrum trener. Kroz niz primjera će vas upoznati s pametnim agilnim alatima za planiranje, efikasnim mehanizmima za kolaboraciju poput Git pull requesta i modernim automatiziranim CI/CD kanalima za isporuku koji podržavaju proces odobravanja i uvjetovane isporuke. Objasnit će vam kako se Azure DevOps integrira s drugim servisima poput Slacka, Trelloa i SonarClouda. Stavit će poseban naglasak na servis Azure Pipelines u koji je ugrađena podrška za integraciju s GitHub open source projektima, uz besplatnu neograničenu minutažu za izgradnju novih verzija na 10 paralelnih dretvi, i za rad sa softverskim kontejnerima. Vidjet ćete zašto Azure DevOps predstavlja sljedeći stadij u evoluciji Visual Studio Team Services i Team Foundation Server platforme.

Ne propustite priliku upoznati Azure DevOps i kroz demonstracije se uvjeriti kako taj skup servisa može pomoći vašim timovima brzo i kontinuirano isporučivati proizvode visoke kvalitete neovisno o tehnologiji i platformi koju koriste.

Mobile Monday Meetup Split, Prosinac 2018, Split
http://bit.ly/AzureDevOpsLaunchSplit
http://bit.ly/AzureDevOpsLaunchSplit_Recording
https://split-techcity.com/azure-devops-community-launch


Ana Roje Ivančić

Agile i DevOps konzultant, Professional Scrum Trainer, Microsoft MVP

Ana je konzultant za Agile i DevOps i specijalist za Azure DevOps s 20 godina iskustva na polju profesionalnog razvoja softvera. Uvjerena je da pomno odabrana kombinacija agilnih i inženjerskih praksi te integriranih alata pomaže organizacijama ostvariti kontinuiranu isporuku vrijednosti svojim korisnicima. Redovito drži predavanja na domaćim i stranim konferencijama (WinDays, ATD, .debug, Agile Bosnia, Agile Serbia, ALM Days, NT Konferenca, Basta!) te tehnološke treninge prilagođene klijentima. Licencirani je Scrum.org Professional Scrum Trainer (PST) i nositelj Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za razvojne tehnologije. Posjeduje niz Scrum i Microsoftovih industrijskih certifikata. Diplomirani je inženjer matematike i računarstva te magistar ekonomskih znanosti.

Ana's full speaker profile