Session

DevOps - Zajedno smo jači!

Upoznajte IT organizaciju koja redovito i često isporučuje nove funkcionalnosti svojim zadovoljnim korisnicima, pritom stalno poboljšavajući kvalitetu izvedbe i pomno prateći povratne korisničke informacije. U toj organizaciji multifunkcionalni razvojni timovi postižu maksimalne učinke jer mogu neovisno i cjelovito odrađivati svoje zadatke. Istovremeno, više timova optimalno surađuje na razvoju složenih rješenja, a svi se u radu snažno oslanjaju na visoko automatizirane alate i platforme. Pritom svaki pojedinac i svi timovi rade u skladu s globalnom strategijom organizacije, trude se oko ostvarivanja zajedničkih ciljeva i kontinuirano napreduju razmjenjujući znanja i vještine.

Pitate li se kako joj to polazi za rukom? Pridružite mi se na ovom predavanju i saznajte sve o DevOps kulturi i praksama na kojima se temelji moderna
učinkovita organizacija cjelokupnog razvojnog procesa.

.debug 2019, December 2019, Zagreb, Croatia
www.debug.hr

Ana Roje Ivančić

Agile i DevOps konzultant, Professional Scrum Trainer, Microsoft MVP

Split, Croatia

View Speaker Profile

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top