Ana Roje Ivančić

Information & Communications Technology

DevOps & Automation Azure DevOps Scrum Agile Coaching Modern Software Development Release management Testing Agile Methodologies Agile Transformation TFS VSTS CI / CD Scrum.org PSF PSD automation Automated Testing Azure DevOpsCulture DevOps Transformation Process Improvement Visual Studio Team Services Team Foundation Server

Split, Split-Dalmatia, Croatia

Scrum i DevOps - Mitovi i Zablude

Tko, kada i kako nešto radi u Scrumu? Tko je odgovoran za posao, rokove, isporuku, kvalitetu? Je li se Scrum i DevOps prakse i principi uključuju, isključuju ili preklapaju ili su potpuno neovisne? Kada i kako testiram/isporučujem u Scrumu?

Kako u praksi nailazimo na različite interpretacije ovakvih i sličnih pitanja, odlučili smo organizirati online izdanje meetupa na kojem kroz zajedničku diskusiju želimo razjasniti najčešće nedoumice vezane za Scrum i DevOps.

Pozivamo vas na ponešto drugačije virtualno izdanje meetupa na kojem ćete početnim sudjelovanjem u anketi utjecati na daljnji pravac diskusije o mitovima i zabludama u Scrumu i DevOpsu.

Scrum DevOps Meetup (Official Scrum.org Community Meetup), 28. travnja 2020
https://aglst.com/ScrumMitoviSessionize
https://aglst.com/ScrumMitoviVideoSessionize


Ana Roje Ivančić

Agile i DevOps konzultant, Professional Scrum Trainer, Microsoft MVP

Ana je konzultant za Agile i DevOps i specijalist za Azure DevOps s 20 godina iskustva na polju profesionalnog razvoja softvera. Uvjerena je da pomno odabrana kombinacija agilnih i inženjerskih praksi te integriranih alata pomaže organizacijama ostvariti kontinuiranu isporuku vrijednosti svojim korisnicima. Redovito drži predavanja na domaćim i stranim konferencijama (WinDays, ATD, .debug, Agile Bosnia, Agile Serbia, ALM Days, NT Konferenca, Basta!) te tehnološke treninge prilagođene klijentima. Licencirani je Scrum.org Professional Scrum Trainer (PST) i nositelj Microsoftove titule Most Valuable Professional (MVP) za razvojne tehnologije. Posjeduje niz Scrum i Microsoftovih industrijskih certifikata. Diplomirani je inženjer matematike i računarstva te magistar ekonomskih znanosti.

Ana's full speaker profile