Session

Säkra din Copilot for Microsoft 365 resa

Copilot för Microsoft 365 är ett kraftfullt verktyg om kan öka din produktivitet och lönsamhet när den används effektivt. För att utnyttja den fulla potentialen och förhindra läckage av känslig information är det avgörande att ta kontroll över dina data.

I den här sessionen får du en genomgång av hur Microsoft 365 Copilot fungerar på djupet och dess integration med dina säkerhets och compliance inställningar. Hur Microsoft Purview effektivt kan identifiera, klassificera och skydda känslig information. Livscykelhantering för att bevara kritisk data och eliminera inaktuell information. Med rätt inställningar säkerställer du att Microsoft 365 Copilot når korrekt data samtidigt som risken för informationsläckage minimeras.

Säkra din Microsoft 365 Copilot-resa och få kontroll på din data.

En session både för beslutsfattare och IT personal med djup teknisk beskrivning av hur Copilot för M365 fungerar och hur Purview säkerställer och skyddar verksamhetens information för att både öka produktiviteten av Copilot och förhindra informationsläckage.
Längd på sessionen är 60 minuter inkl 10 minuter för frågor.

Anders Olsson

IT/Informationssäkerhetsrådgivare Onevinn

Karlstad, Sweden

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top