Session

How to Build and Manage a Modern Application using VMware Cloud Management

Containers, Container Orchestration, Automation, Infrastructure as Code, Continuous Delivery, AIOps…

In een cloud-native wereld zijn er honderd-en-een platformen en tools waaruit gekozen kan worden, maar hoe combineer je het een en ander om een consistent en beheersbaar platform te creëren en welke rol kunnen de Cloud Management oplossingen van VMware hierin spelen?

In deze sessie leggen Dimitri de Swart en Erik Scholten, beide Cloud Management specialisten bij VMware, uit welke rol VMware heeft als het gaat om cloud-native en moderne (containerized) applicaties middels de Build, Run en Manage strategie. Hierin zullen zaken als Harbor, PKS, Pacific en Tanzu Mission Control ter sprake komen en in de vorm van een demo zullen Dimitri en Erik laten zien hoe Cloud Admins en Developers een modern applicatie platform kunnen opzetten middels Self-service en Automation, een container applicatie bouwen en uitrollen met gebruik van een Delivery pipeline en vervolgens de applicatie, het platform en de onderliggende infrastructuur monitoren op beschikbaarheid en performance.

Tijdens de presentatie en demo zullen de producten VMware vRealize Automation 8, vRealize Operations 8 en Wavefront in het middelpunt staan.

Dimitri de Swart

VMware, Senior Solution Engineer - Cloud Management

View Speaker Profile

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top