Session

Het AI-landschap in educatie: verder dan ChatGPT

Kunstmatige Intelligentie (AI) heeft een steeds grotere impact op zowel de maatschappij als het individu. Met de komst van ChatGPT in 2022 kwam er ook een vergrootglas te liggen op wat de komst van AI zou gaan betekenen voor educatie.

In deze presentatie verkennen we de veelzijdige impact van AI op educatie, met een focus op drie belangrijke assen: studenten, docenten en onderwijsinstellingen. We geven inzicht in de verschillende AI-toepassingen binnen het onderwijs, met speciale aandacht voor applicaties die geen gebruik maken van ChatGPT-achtige technieken. Daarnaast bespreken we de impact van deze educatieve AI-applicaties op de toekomst van het onderwijs en kijken we naar de sociaal-ethische aspecten ervan.

Deze sessie biedt een unieke kans om inzicht te krijgen in de toekomst van onderwijs en AI. Mis deze kans niet om aan de voorhoede te staan van de onderwijstransformatie.

Elise Lems

Data scientist at Info Support

Nijmegen, The Netherlands

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top