Session

Innsideren

Akkurat nå, mens du leser dette, jobber personer for ulike stater og organiserte kriminelle organisasjoner med å kartlegge mennesker i privat og offentlig sektor. Hensikten er å bruke dem til å skaffe informasjon for å nå politiske, forretningsmessige og kriminelle målsettinger.

Jeg er så heldig å ha et 360 graders perspektiv på dette; jeg har jobbet i utsatte stillinger for innsideoperasjoner, jeg har jobbet mot definerte mål for Etterretningstjenesten, og jeg har i Nasjonal sikkerhetsmyndighet vært med på å gjøre Norge mer robust mot operasjoner fra andre land og organiserte kriminelle.

Innsidere, utro tjenere, agenter og kilder – kjært barn har mange navn - fellesnevneren er at de kan være veldig skadelige for deg og for virksomheten din.

En tredjedel av alle virksomheter opplever at de har en innsider. De er vanskelig å oppdage, for når en innsider jobber, merker du som oftest ingenting. Du stoler på han eller henne - dette er jo en kollega. Så hva kan du gjøre med dette - det er det jeg skal fortelle om!

Frode Skaarnes

COO/LØRN AS

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top