Session

Microsoft Entra Connect Sync vs Cloud Sync: It's time to switch.

Al jaren zijn we getuige van doorontwikkeling van Microsoft Cloud technologieën. Alles ontwikkelt, maar als we de naamsverandering niet meerekenen, is Microsoft Entra Connect Sync nog steeds hetzelfde. Met het toevoegen van Exchange Hybrid Writeback aan Microsoft Entra Cloud Sync, is het landschap van identity synchronization aan het verschuiven. Een verschuiving die we moeten omarmen.

In onze sessie gaan we op reis door de geavanceerde functies van Microsoft Entra Cloud Sync. Zet je schrap terwijl we de mogelijkheden ervan verkennen, de architectuur ervan ontrafelen en de strategische voordelen ontdekken die het met zich meebbrengt. Van naadloze multi-forest synchronisatie tot gestroomlijnde installatie: deze technologie belooft een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop we on-premise Active Directory met de cloud verbinden.

Waarom zou het je iets moeten schelen? Omdat Microsoft Entra Cloud Sync niet zomaar een synchronisatieclient is: het is de toekomst. Het is de toekomst van Microsoft. Stelt u zich eens vereenvoudigde installaties voor met behulp van lichtgewicht provisioning-agents, implementaties met hoge beschikbaarheid en nooit meer synchronisatiecycli van 30 minuten. Of u nu door fusies, overnames of historische omgevingen met multi-forest navigeert, deze oplossing stelt u in staat vol vertrouwen te synchroniseren en oude uitdagingen achter u te laten.

Laten we de toekomst omarmen. Laten we ons losmaken van de beperkingen van Microsoft Entra Connect Sync en een wereld betreden waar cloud-provisioning de dans tussen on-premises Active Directory en Microsoft Entra ID orkestreert. Ga met ons mee bij het ontrafelen van de magie van Microsoft Enter Cloud Sync: de brug die ons verleden verbindt met ons door de cloud aangedreven lot.
It's time to change. Tot ziens op de sessie! 🚀🔗

Guido Baijense

Ik laat je veiliger werken in een digitale wereld 🚀🤖 | Microsoft Identity Specialist 🎙️

Apeldoorn, The Netherlands

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top