Session

Verbind de digitale en fysieke wereld met Microsoft Entra Lifecycle Workflows

Als digital natives zijn we gewend om alles online te doen. Het grootste deel van ons werk bestaat uit het gebruiken van digitale systemen, email en code. Lifecycle workflows biedt ons uitgebreid de mogelijkheid om een groot deel van onze beheertaken te automatiseren. Maar wat als we Lifecycle workflows willen inzetten voor eindgebruikers die niet in de cloud 'leven?' Custom Extensions zijn je vriend.

In deze sessie gaan we op pad om de kloof tussen de digitale en fysieke wereld te overbruggen door gebruik te maken van Lifecycle Workflows en Custom Extensions. Denk aan het versturen van op maat gemaakte sms- of whatsapp berichten. Of het versturen van een bos bloemen wanneer iemand een promotie krijgt.

Doe mee en laat je verassen door de ongelimiteerde mogelijkheden van Lifecycle workflows.

Deze sessie start met het belang van Joiner/Mover/Leaver in Identity Governance. Daarna laat het de beginselen zien van Lifecycle Workflows en hoe je deze moet gebruiken. Tot slot gaan we op zoek naar goede en leuke voorbeelden van custom extensions om de kloof te overbruggen tussen de digitale en fysieke wereld door gebruik te maken van API's.

Guido Baijense

Ik laat je veiliger werken in een digitale wereld 🚀🤖 | Microsoft Identity Specialist 🎙️

Apeldoorn, The Netherlands

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top