Session

Hoe stel je DevOps-teams samen?

‘Cultuur’ en ‘Delen’. Twee kernwaarden die nauw zijn verbonden met DevOps. Met deze kernwaarden gaat het niet meer over functiegerichte teams, maar het creëren van een team rondom één of meer producten.

Zo’n product-georiënteerd team is verantwoordelijk voor alle stappen rond het product; van het verzamen van nieuwe ideeën voor nieuwe functies, tot het bijvoorbeeld het ontwerpen, implementeren, monitoring en bug-fixing van het product.

Ivo laat je in deze sessie zien dat DevOps méér is dan ontwikkelaars en operations samenbrengen in een team. Het draait allemaal om het creëren van een gemeenschappelijk doel en teams in staat stellen om verantwoordelijkheid te nemen voor het product.

1 uur, level 200

https://nl.insight.com/nl_NL/content-and-resources/2021/webinars/the-devops-organization-an-organizational-impact-analysis-and-general-how-to/

Ivo Verburgh

4Dotnet, Lead .Net Developer

Heerenveen, The Netherlands

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top