Session

Kaizen en IT Clichés

Ik merk vaak dat mensen en organisaties de technische oplossingen van problemen allang kennen, maar dat ze zo vastgeroest zijn in gewoontes (wat heel normaal en menselijk is), dat het een flinke bak soft-skills plus overtuigingskracht en geduld kost om ze in een cyclus van continue verbetering te krijgen.

Ik vind het interessant om Agile principes en best practices uit te leggen aan de hand van de problemen die ze trachten op te lossen. Deze uitleg doe ik dan aan de hand van Kaizen (continu verbeteren), wat eigenlijk het fundament is van Agile werken.

Ik heb een lijst van 35 IT Clichés, wat situaties zijn die ik zelf meerdere malen heb meegemaakt bij verschillende bedrijven.
Van tevoren wil ik iedereen vragen om uit die lijst van 35 IT Clichés er 3 te kiezen die ze graag behandeld wilden hebben in een sessie.

Die IT Clichés die de meeste stemmen hebben gekregen worden in de sessie behandeld op een manier dat er ruimte is voor discussies.

https://www.youtube.com/watch?v=agG-AIFUwqU

1 uur, level 200

Ivo Verburgh

4Dotnet, Lead .Net Developer

Heerenveen, The Netherlands

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top