Session

Förbättra säkerheten i Microsoft Teams med MDO-support för Teams

Välkomna till sessionen som visar hur du kan förbättra säkerheten i Microsoft Teams genom att använda MDO-support (Microsoft Defender for Office 365). MDO-support är en integrerad säkerhetslösning som hjälper till att skydda din organisation och användare från avancerade hot och säkerhetsrisker i Office 365-miljön, inklusive Teams.

Under denna timme kommer två av landets vassaste Microsoft Security MVP:er presentera och hjälpa er att utforska de viktigaste funktionerna i MDO-support och hur du kan dra nytta av dem för att skapa en säkrare Microsoft Teams-miljö.

Vi kommer att gå igenom följande punkter:

1. Vad är MDO-support och varför är det viktigt för Microsoft Teams?
- Vi kommer att förklara vad MDO-support är och varför det är en avgörande del av att säkra Teams-miljön. Vi kommer att diskutera de unika hot som kan påverka Teams och hur MDO-support hjälper till att hantera dem.

2. Skydda mot skadliga länkar och filer i Teams-chattar och kanaler.
- Vi kommer att titta närmare på hur MDO-support identifierar och blockerar skadliga länkar och filer som kan cirkulera i Teams-chattar och kanaler. Vi kommer också att diskutera bästa praxis för att undvika sådana hot.

3. Avancerat automatiskt sydd för Teams.
- MDO-support erbjuder ett omfattande automatiskt skydd som hjälper till att identifiera och blockera hotfulla och elakartade meddelanden innan de når användarnas Teams-inkorgar. Vi kommer att utforska dessa funktioner och hur de kan stärka säkerheten för dina användare.

4. Upptäcka och svara på hot med hjälp av säkerhetsinformation och analyser.
- Vi kommer att gå igenom de olika säkerhetsinformation och analyser som MDO-support tillhandahåller för att upptäcka och svara på hot mot Teams. Genom att förstå dessa verktyg kan du snabbt och effektivt hantera säkerhetsincidenter.

5. Bästa praxis för att implementera MDO-support för Teams.
- Slutligen kommer vi att diskutera bästa praxis för att implementera MDO-support i din organisation och integrera det i din befintliga säkerhetsstrategi för Teams. Vi kommer att dela användbara tips och resurser för att komma igång och maximera nyttan av MDO-support.

Mattias Borg

Cyber Security Geek

Stockholm, Sweden

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top