Session

Onverwacht: Vertrouw op Microsoft voor het beheer van je open-source software

De adoptie van open-source neemt toe, maar het beheren van de infrastructuur kan een obstakel zijn. Stel je voor dat je je kunt focussen op innovatie terwijl Microsoft de infrastructuur beheert - ja, Microsoft.

In deze sessie onthult Microsoft MVP Michaël Hompus deze plotwending in de evolutie van Azure. Hij neemt je mee op een reis door de diverse suite van beheerde open-source services van Azure, zoals Kubernetes, PostgreSQL, Grafana en NGINX, en laat zien hoe ze unieke voordelen combineren met het naadloze onderhoud van Microsoft.

Bekijk hoe Azure is geëvolueerd om te voldoen aan de groeiende behoefte aan open-source, door deze services te integreren in een veilige en conforme omgeving. Michaël toont Azure's brede open-source portfolio, klaar om je projecten naar een hoger niveau te tillen en je open-source traject te versnellen. Tot slot werpen we een blik op de toekomst van open-source binnen Azure.

Michaël Hompus

Architect @ Info Support | Microsoft MVP

Nijmegen, The Netherlands

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top