Session

Hvordan kan politiet unngå å trå feil når de kommuniserer om kjønn i media?

Representanter for de skeive miljøene har gjennom våren gitt politiet konkrete innspill til hvordan politiet bør omtale kjønn når de snakker med journalister. Disse innspillene har vi tatt med oss når vi nå har formulert konkrete råd til politiets medarbeidere.

På Pride House vil politiet, sammen med FRI og LDO, redegjøre for arbeidet, og legge fram et utkast til hvordan rådene vil se ut. Deretter følger en muntlig høring hvor politiets ønsker å lytte til synspunkter og meninger fra berørte grupper.

I etterkant av Pride House vil politiet kunne justere utkastet slik at eventuelle nye synspunkter blir bedre ivaretatt.

Vi ønsker velkommen til en meningsfull utveksling, og håper mange har lyst og mulighet til å gå i dialog med oss om dette.

Merk: Kommentar til bilde som illustrerer arrangementet i programmet:

Bildet er tatt fra arbeidsmøte i Politidirektoratet hvor ulike skeive organisasjoner var representert. Merk at selv om deltakerne har latt seg avbilde, er det ikke dermed sagt at de stiller seg bak rådene som politiet legger fram.

Mona Hovland Jakobsen

Politidirektoratet

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top