Session

Azure DevOps - stari alati u novom ruhu i još na steroidima

U predavanju ćemo prikazati novosti u Azure DevOps platformi (donedavno poznatoj kao Visual Studio Team Services) koje pokrivaju sve segmente rada na softverskim razvojnim projektima, od prikupljanja korisničkih zahtjeva i organizacije rada na projektima, preko upravljanja kodom, procesa izgradnje i isporuke do nadzora u produkciji. Neovisno o platformi za koju razvijate i tehnologiji koju pritom koristite, bila ona Windows, Linux ili Mac, odnosno .Net, Java ili Node.js ,u Azure DevOps ćete naći sve što vam treba: servere za izgradnju koda koji čekaju na vas u oblaku (za sve tri platforme), podršku za izgradnju kanala isporuke svih vrsta, moćni Git sustav za verzioniranje koda i kvalitetne alate za upravljanje zahtjevima i zadacima, planiranje i praćenje rada po Scrumu.
Osim kao skup dobro integriranih alata, od sredine rujna ove godine, svi alati su dostupni i pojedinačno, pa je moguće iskoristiti npr. GitHub za kontrolu koda i Azure DevOps Pipelines za izgradnju koda i kanala isporuke.
Dođite, i uz niz demoa upoznajte prednosti i mane pojedinih alata iz Azure DevOps obitelji. Alati su besplatni za projekte otvorenog koda i za male timove, a prilično jeftini za ostale. Sve što ćete čuti i vidjeti na predavanju možete odmah nakon konferencije iskoristiti da unaprijedite, automatizirate i optimirate vaš razvojni proces.

Ognjen Bajić

Principal Consultant, MVP and Professional Scrum Trainer at Agilist IT

View Speaker Profile

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top