Session

5 Tips om uit je "Self-Service Swamp" te komen: Beheersing van self-Service BI & Analytics

Deze sessie richt zich op het beheersen van self-service BI en analytics binnen organisaties die geconfronteerd worden met wildgroei en chaos. Als ervaren Power BI admin deel ik vijf essentiële tips om de controle terug te krijgen en orde op zaken te stellen. We erkennen de groei en het toenemende gebruik van Power BI en de valkuil van de gedachte dat self-service en intuïtieve tools geen IT-betrokkenheid vereisen. Deze presentatie biedt een hulpmiddel om deze groeiende problematiek te beteugelen.

Leerdoelen:
- Administrators en super-users uitrusten met effectieve tools en strategieën.
- Business gebruikers informeren over verantwoorde self-service praktijken.
- Het belang van governance en management in self-service BI benadrukken.

Waarom iedere bezoeker aan deze sessie wil deelnemen:
Deze presentatie pakt een urgent probleem aan in de wereld van BI: het beheren van self-service zonder het verliezen van controle. Het biedt praktische oplossingen voor een uitdaging die steeds belangrijker wordt naarmate Power BI groeit.

Over mij:
Als Power BI admin en CTO van DATA KINGDOM, breng ik een diepgaande ervaring in het beheren en implementeren van BI-oplossingen. Mijn inzichten zijn gebaseerd op praktijkervaring en een grondige kennis van de uitdagingen en oplossingen in self-service BI.

Steven Annegarn

Expert Data Analytics Consultant @ DATA KINGDOM B.V.

Uden, The Netherlands

Actions

Please note that Sessionize is not responsible for the accuracy or validity of the data provided by speakers. If you suspect this profile to be fake or spam, please let us know.

Jump to top