Michaël Hompus

Information & Communications Technology

Azure Functions Azure PaaS Office 365 Azure Security Machine Learning Bot Framework Application LIfecycle Management Azure Key Vault C# Dynamics 365 Azure CosmosDB Software Architecture Dapr Architecture ML.NET Azure Custom Vision Azure Cognitive Services Azure DevOps Azure .NET ASP.NET Roslyn microservices Azure Cost Optimization

Nijmegen, Gelderland, Netherlands

Achievement unlocked: gebruik .NET om Xbox-achievements te ontgrendelen

Tijdens het spelen van het film trivia spel "Scene It?"[https://en.wikipedia.org/wiki/Scene_It%3F] op mijn Xbox 360 in 2007, had ik het gevoel dat met een camera, computer en wat software het veel gemakkelijker moest zijn om de juiste antwoorden op de quizvragen te krijgen, maar waar te beginnen?
Nu in 2020 zijn er vele tools en frameworks voor handen waarmee ik al mijn programmeervaardigheden kan inzetten om zo'n applicatie te maken. En daarmee de ontbrekende Xbox-achievements te ontgrendelen.

In deze sessie zal ik door de technieken gaan die hiervoor beschikbaar zijn. Je zult zien hoe we .NET met OpenCV, Azure Custom Vision, ML.NET, Tesseract OCR, en meer, kunnen gebruiken om elke vraag te beantwoorden die het spel ons zal stellen.


Michaël Hompus

Software Architect | Microsoft MVP

Michaël Hompus is Software Architect bij Info Support.
Als Software Architect is hij lid van verschillende teams die nieuwe en innovatieve oplossingen realiseren, bij voorkeur met behulp van de Microsoft Cloud.
Michaël heeft vele jaren ontwikkelervaring met .NET, Microsoft Azure, Azure DevOps, Office 365 en Dynamics 365.
Zijn passie is het delen van kennis, zowel binnen als buiten de organisatie.
Microsoft heeft zijn inzet voor de community erkend met het toewijzen van de Microsoft MVP award.

  instagram.com/energy164 (Instagram)
  blog.hompus.nl (blog)
  infosupport.com (company)
  youtube.com/playlist (YouTube - past sessions)

Michaël's full speaker profile